Vasiļjevs gūst vārtus, «Pinguine» zaudē 1/4 fināla sērijas otrajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar gūtiem Vācijas hokeja līgas (DEL) ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē piektdien izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda izbraukumā ar 3:5 (1:0, 1:1, 1:4) piekāpās Hannoveres «Scorpions».

Latvijas izlases uzbrucējs šajā mačā vārtus guva trešā perioda 9. minūtē, tobrīd panākot 3:2 un izvirzot «Pinguine» komandu vadībā. Kopumā šajā spēlē latvietis izdarīja piecus metienus pa vārtiem, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 1-1, bet nākamais mačs svētdien notiks Krēfeldē.

Kā ziņots, regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā «Pinguine» ar 86 punktiem 52 spēlēs ieņēma 4. vietu, bet «Scorpions» komanda ar 81 punktu ierindojās 6. vietā.

Regulārajā čempionātā Vasiļjevs guva 16 vārtus un izdarīja 33 rezultatīvas piespēles, kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju un 11. rezultatīvāko visā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu