Rīsa Viterspūna apprecējusies ar Holivudas aģentu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktrise Rīsa Viterspūna sestdien privātā ceremonijā apprecējusies ar savu draugu Džimu Totu.

Aktrises izredzētais 40 gadus vecais Holivudas aģents nodarbojas ar kino aktieru atlasi. Pāris salaulājās savā rančo Kalifornijas štatā radinieku un tuvāko draugu lokā pāris dienas pēc Viterspūnas 35 gadu dzimšanas dienas.

Kinolentes «Walk the Line» («Sirds robeža») aktrise, kura par saderināšanos paziņoja pagājušā gada decembrī, sadarbojās ar slavenību kāzu plānotāju Jifatu Orenu, lai noorganizētu nelielu ceremoniju ar dienvidnieciskiem motīviem. «Dienvidu motīvi atspoguļo viņas izcelsmi. Lai radītu intīmu noskaņu, visur būs baltas un pasteļtoņu sveces un ziedi, pārsvarā rozes un Etiopijas dižkallas. Rīsa zina, tieši kādu laulību ceremoniju viņa grib. Mājīgu, taču ļoti elegantu un neticami romantisku,» izdevumam «National Enquirer» pirms kāzām pavēstīja kāda aktrisei pietuvināta persona.

Iepriekš Viterspūna bija precējusies ar aktieri Raienu Filipu, ar kuru viņai ir divi bērni - 11 gadus vecā meita Ava un septiņus gadus vecais dēls Dīkons. No Filipa viņa izšķīrās 2006.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu