Vasiļjevam 1+1, «Pinguine» iekļūst pusfinālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas hokeja līgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, piektajā mačā Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» savā laukumā ar 5:1 pārliecinoši uzvarēja Hannoveres «Scorpions».

Vasiļjevs otrajā trešdaļā vispirms asistēja Denisam Švidki, kurš panāca 3:0, bet pēc tam vairākumā guva ceturtos vārtus «Pinguine» labā. Kopumā Vasiļjevs izdarīja četrus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Krēfeldes klubs jau līdz otrās trešdaļas 17. minūtei bija izvirzījies vadībā ar 5:0, tādejādi praktiski izšķirot mača uzvarētāja likteni. Pirmajās 40 spēles minūtēs metienu attiecība bija 29 pret 6 laukuma saimnieku labā. 

Play-off spēļu pusfināla sērijā, kura sāksies 3. aprīlī un arī risināsies līdz trim uzvarām, «Pinguine» tiksies ar regulārās sezonas uzvarētājiem Volfsburgas «Grizzly Adams».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu