Vasiļjevam piespēle, «Pinguine» zaudē sērijas pirmo maču

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ar rezultatīvu piespēli Vācijas hokeja līgas (DEL) pusfināla sērijas pirmajā mačā šodien izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, tomēr viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» izbraukumā ar 2:4 (0:2, 1:1, 1:1) piekāpās regulārā čempionāta spēcīgākajai komandai Volfsburgas «Grizzly Adams».

Vasiļjevs otrās trešdaļas 12. minūtē palīdzēja savam komandas biedram Danielam Paijetam samazināt rezultāta starpību līdz 1:2. Latvijas izlases uzbrucējs aizvadītajā cīņā pa pretinieku vārtiem meta trīs reizes un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Sērijā līdz trim uzvarām «Grizzly Adams» izvirzījās vadībā ar 1-0, bet nākamais mačs trešdien notiks Krēfeldē.

Kā ziņots, ceturtdaļfinālā «Pinguine» sērijā ar 3-2 uzvarēja Hannoveres «Scorpions». Kopā šajā sērijā Vasiļjevs piecās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā «Pinguine» ar 86 punktiem 52 spēlēs ieņēma ceturto vietu, bet Grizzly Adams» komanda ar 96 punktiem ierindojās pirmajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu