Laiks ABRAKADABRAI!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publikācijas foto

Iluzionisti Pecolli piedāvā: ABRAKADABRA 3.  Starptautiskais iluzionistu festivāls.
Rīgas Kongresu namā 2011. gadā  27., 28. maijā 19.00, 28.maijā 12:30 Iluzionisma konkurss

www.abra-kadabra.lv

Šī gada Jaunums – Iluzionistu konkurss 28.maijā 12:30 Rīgas kongresu namā ar jau sevi pierādījušām jaunajām zvaigznēm no Turcijas, Grieķijas, Krievijas, Austrijas, Lietuvas, Igaunijas u.c. Pieejams arī skatītājiem.

www.ambermagic.lv

Šī gada Abrakadabra sensācija– slavena Holivudas kino personāža viesošanās pasākumā. Kas viņš ir? Šī informācija tiek turēta noslēpumā. Atnāksiet un viņu notiekti atpazīsiet  Vēl vairāk – Jums būs ekskluzīva iespēja ar viņu kopā nofotografēties.

Pasākuma Gala programmā Pecolli ir sarūpējuši Abrakadabras skatītājiem daudz brīnišķīgu šovu:

Lasvegasas iluzioniste Luna Shimada ir ļoti spilgta
personība ar savu dzīves filozofiju, ar netradicionālu domāšanu. Viņas šovi ir krāšņi ar mistikas noskaņu apvīti. Ikdienā viņa meditē un pielūdz mēnesi. Katrs triks, ko viņa veic uz skatuves ir savdabīgs rituāls ar vēstījumu skatītajiem. Bieži parādās tādi simboli, kā saule, mēness, uguns,
ūdens, dzīves cikli utt. Viņas ģērbšanās stilā un grimmā dominē mākslinieciskas gotiskās noskaņas. Viņas tēvs ir pasaulē ļoti slavens japāņu iluzionists Shimada. 2007. gadā Luna saņēma prestižo Magic Award balvu, kā gada labākā iluzioniste sieviete pasaulē. Viņa regulāri uzstājas Lasvegasā, «Magic Castle» Holivudā un daudzās citās prestižās vietās pasaulē.


Virtuālās maģijas meistara no Francijas Jean Garin brīnumi – burvestības caur milzu ekrānu un ne tikai. Objekti uzbursies no ekrāna un pazudīs, tos «maģiskā veidā» pārvietojot no virtualās vides uz reālo. Būdams ļoti pozitīva rakstura, mākslinieks skatītajus gan ielīksmos, gan emocionāli aizraus līdzi romantikajās fantāzijas ainiņās. Vienaldzīgs nepaliks neviens. Viņš ir viens no retajiem šādas uzstāšanās formas «Virtuālās maģijas» augstas klases pārstāvjiem un ir saņēmis arī prestižo «Great Magic Prize » Monte Carlo Maģijas festivālā un daudzas citas balvas.

Vaicāts, kāda ir viņa veiksmes recepte, māklinieks to atklāj :
«Sauja oriģinalitātes, trakuma šķipsniņa un liela porcija pacietības. Tad to uzmanīgi maisa un pārcilā vairākus gadus, nepārtraukti pievienojot kaisli un entuziasmu. Kad gatavs, izdali uzmanīgi un dalies šajā apburošajā saldajā ēdienā ar saviem viesiem siltā atmosfērā».

Beļgijas ekstrēmā iluzionista Aaron Crow spriedzes pilnais sniegums.
Jau trešo gadu Abrakadabra šova Latvijā skatītājus ar dažādiem bīstamiem, bet nepārspējami elegantiem nummuriem iepriecina Beļģijas skaistulis, austrumu cīņu meistars – Pasaules čempions  ekstrēmajā iluzionismā Aaron Crow. Iepriekšējos Abrakadabra šovos viņš gan aizlēja sev acis ar karstiem sveses taukiem un cirta arbūzu virs skatītaja galvas, gan ar aizsietām acīm, griezdamies ap savu asi, šāva cauri uz skatītaja galvas novietotam ābolam, taču raksturīgi viņa priekšnesumam ir tas, lai arī cik tas viss nebūtu bīstami, tas beigās vienmēr beidzas labi.  Jācer, ka tas tā būs arī šoreiz, kad skatītāji tiks iesaistīti peintbola ieroču izmantošanā uz skatuves, kur mākslinieks ļaus skatītājiem sašaut pats sevi, taču trika rezultāts būs nepārspējams. Atnāksiet – redzēsiet

*Nervus kutinoša uzstāšanās, taču piemērota arī bērnu auditorijai.

The Great Kaplan no Amerikas ar savu iluzionista, žongliera, komiķa, mūziķa un ekscentriķa virtuozo un apbrīnojamo šovu.

Viņa izrāde ir Vudvillas stilā un ir neaizmirstams piedzīvojums skatītājam – viņš gan žonglēs ar mēbelēm, gan izspēlēs klasiskās mūzikas gabalus ar uzspūstu baloniņu, gan liks skatītājiem raudāt, gan smieties spelējot uz viņa vecvectētiņa havajas salu liliputģitāriņas «ukulele», gan pārsteigs ar savu rafinēto asprātību un triku pasniegšanas manieri. Viņa šovi tiek rādīti dažādās pasaules televīzijās – ABC TV, TNN, TV5 Francija un daudzviet citur. Neskaitāmo apbalvojumu starpā ir arī 1.vieta Amerikā Columbus iluzionistu čempionatā, tituls «Skatītaju simpātija» 2006.gadā Maijemi I.B.M. pasaules čempionāta u.c.

Kad Jūs pēdējo reizi smējāties tik traki, ka izkritāt no krēsliem? Šis nu būs tas gadījums

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu