«Melo - M» koncertēs Krievijā un Luksemburgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Pēc vairākus mēnešus ilgas koncertturnejas pa Latviju, čellu trio «Melo - M» aprīlī uzsācis koncertaktivitātes Krievijā un Eiropā.

13.aprīlī «Melo - M» čellisti dosies uz Krievijas pilsētu Permu, kur uzstāsies Tautas kultūras namā. Līdztekus koncertam iecerēta arī tikšanās ar klausītājiem un preses konference. Iespējas koncertēt Krievijā «Melo - M» pavērusi veiksmīgā sadarbība ar kaimiņvalstī populāro «Terem» kvartetu. Pērn «Melo - M» kļuva par pirmā starptautiskā konkursa «Terem Crossover Competion» laureātiem, bet vēlāk kopā uzstājās Sanktpēterburgas Šostakoviča filharmonijā.

Savukārt no 21. līdz 23.aprīlim «Melo - M» trīs vakarus pēc kārtas uzstāsies vienā no lielākajiem Luksemburgas klubiem «Linoui». Gada otrajā pusē iecerētas vēl vairākas koncertu sērijas Eiropā.

«Latvijas koncertos gūtā pieredze apstiprina, ka mūsu jaunākā programma «Phantasy of The Opera» uzrunā klausītājus. Tagad esam gatavi to parādīt arī ārzemēs. Interese ir liela un daudzviet tiekam gaidīti pirmo reizi,» atzīst «Melo - M» vadītājs Kārlis Auzāns.

Jaunākais «Melo - M» albums «Phantasy of the Opera» tika laists klajā pagājušā gada nogalē. Albumā trīs čellu izpildījumā skan versijas par pazīstamām opermūzikas tēmām Kārļa Auzāna aranžējumos.

Šeit ieskats «Melo - M» koncertā Šostakoviča Sanktpēterburgas Akadēmiskajā filharmonijā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu