Minskā paniku izraisa baumas par jauniem sprādzieniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Baltkrievijas sociālajos tīklos un blogos otrdien izplatītas baumas par jauniem terora aktiem Minskā. Šīs baumas radījušas paniku skolās - Minskas skolu direktori otrdien nolēmuši nelaist bērnus mājās, mobilo sakaru tīkls bija pārslogots, cilvēki viens otram ieteica neizmantot sabiedrisko transportu un neatrasties Baltkrievijas galvaspilsētas centrā, ziņo ārvalstu mediji.

Tomēr atbildīgie dienesti šo informāciju noliedz. «Nekādas ziņas nav saņemtas. Mums zvana tikai ar jautājumiem un mēs noraidām baumas,» paziņoja atbildīgo dienestu pārstāvji.

«Visas baumas par sprādzieniem Minskas sabiedriskajā transportā ir melīgas. Pilsētā nav fiksēti šāda veida negadījumi,» tā ziņo Baltkrievijā.

Tikmēr Baltkrievijas skolēnu vecāki aģentūrai «Interfax» stāstīja: «Skolā beigušās stundas, tomēr direktori nolēmuši nelaist bērnus mājās, jo baidās par viņu drošību».

Vecāki šādas ziņas saņēmuši telefoniski. Bērni vecākiem skaidroja, ka skolu administrācijas savu lēmumu pamatoja ar baumām par jauniem sprādzieniem Minskā.

«Mūsu skolā ir panika, mēs nezinām, kā izņemt bērnus no skolas,» sacīja vecāki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu