Krievijas pilsones pastāsta par piedzīvoto terora aktā Minskas metro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Minskas terora aktā cietušās Krievijas pilsones Nadežda Lukova un Olga Frolova pastāstījušas par piedzīvoto metro, vēstī Krievijas mediji.

«Man spēcīgi iesita vilnis,» atceras Frolova, norādot, ka vairs neko nedzirdēja, bija grūti, pat gandrīz neiespējami elpot. Viņa sprādzienā neguva nopietnus ievainojumus, tomēr nepaveicies draudzenei Lukovai, jo šķembas sadūrās kājās un šķitis, ka ar tādu brūci nevar paiet.

Frolova paķēra Lukovu aiz rokas un izvilka ārā, izglābjot draudzeni. Kā mediķis viņa saprata, ka palikt pazemē un saelpoties dūmus ir bīstami. Izejot ārā, sievietes sastapa cilvēkus, kuri nenojauta par tikko notikušo un bija neizpratnē.

«Tīkla pārklājums bija pazudis, ātros izsaukt nevarēja, tāpēc apturēju taksometru un devos uz slimnīcu,» stāstīja terora aktu piedzīvojusi sieviete.

Atgūstot samaņu, sievietes uzreiz sazinājās ar radiem Krievijā, lai nomierinātu, ka viss ir kārtībā un ir palikušas dzīvas.

Trešdien Minskā izsludināts sēras, pieminot terora akta upurus. Līdz nedēļas beigām pilsētā atcelti visi pasākumi, teātra izrādes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu