Lukašenko: Minskas metro terorakts ir atklāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko trešdien paziņoja, ka terorakts, kas pirms divām dienām notika Minskas metro, ir atklāts.

Baltkrievijas līderis paziņoja, ka izmeklētājiem bija nepieciešama mazāk nekā diennakts, lai noskaidrotu vainīgās personas un tās aizturētu, ziņo «Interfax».

«Galvenais, ka mēs zinām, kas viņi [terorakta veicēji] ir. Taču mēs pagaidām nezinām, kādēļ viņi teroraktu izdarījuši. Tomēr tas drīz taps zināms,» medijiem trešdienas pēcpusdienā teica Lukašenko.

Zināms, ka aizturētie ir atzinušies, ka veikuši terora aktu Minskas metro, kā arī atzīts līdzdalību citu terora aktu veikšanā.

Lukašenko pavēstīja, ka licis nopratināt opozīcijas politiķus, lai mēģinātu noskaidrot terora akta pasūtītājus.

«Es esmu uzdevis izskatīt visus lēmumus par politisko darbību. Mēs meklējam līdzzinātājus un pasūtītājus. Šie «piektās kolonas» darbinieki, iespējams, atklās kārtis un nosauks, kas ir pasūtītājs,» paudis Lukašenko.

«Visus izsaukt un nopratināt, neskatoties ne uz kādu demokrātiju, ārvalstu cietēju stenēšanu un vaidēšanu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu