TV skatītāji Lieldienās varēs baudīt Stinga koncertu Berlīnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pirmajās Lieldienās, svētdien, 24.aprīlī, plkst. 21.35 Latvijas Televīzija saviem skatītājiem piedāvās izcilu muzikālu notikumu - dziedātāja Stinga koncertu, kas ierakstīts pagājušā gada septembrī Berlīnē (koncerta oriģinālnosaukums - «Sting Live in Berlin»).

2010. gada jūlijā klajā tika laists britu mūzikas leģendas Stinga desmitais studijas albums «Symphonicities». Tajā iekļautas mūziķa skaistāko dziesmu jaunākās versijas, kas ierakstītas kopā ar Karalisko Filharmonijas koncertorķestri diriģenta Stīvena Merkurio vadībā. Tā ir maiga, uzrunājoša un saviļņojoša mūzika, kas raisa līdzpārdzīvojumu. Tūlīt pēc albuma iznākšanas Stings devās koncertturnejā, kopumā uzstājoties 70 pilsētās Ziemeļamerikā un Eiropā.

Latvijas Televīzija piedāvā skatītājiem ierakstu no koncerta Berlīnē, kas notika pagājušā gada septembrī.

Stinga neatkārtojamais balss tembrs un simfoniskais orķestris ir savienojums, kas liek skudriņām skriet pār kauliem. Populārākās dziesmas, emocionālas improvizācijas un nemainīgā kvalitāte pierāda, ka nenoveco ne pats Stings, ne viņa balss, ne arī mūzika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu