Minskas terora akta lietā pārsteigumi nebeidzas: aiztur vēl vienu cilvēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Otrdien aizturēts vēl viens Minskas metro terora akta lietā aizdomās turētais, ziņo aģentūra «Interfax», atsaucoties uz avotu Baltkrievijas tiesībsargājošajās institūcijās.

«Šobrīd aizturēti četri cilvēki - galvenais terora akta izpildītājs, kurš arī izgatavoja spridzekli, viņa līdzdalībnieks, sieviete un vēl viens - jauns aizdomās turētais, kurš aizturēts Vitebskā,» skaidroja aģentūras avots. Viņš norādīja, ka jaunais aizdomās turamais palīdzēja izgatavot spridzekli.

Tapis zināms, ka jaunais aizturētais ir 23 gadus vecs Vitebskas iedzīvotājs Iļja Kolosovs, kurš dzīvoja vienā mājā ar jau iepriekš aizturēto Dmitriju Konovalovu. Sākotnējā informācija liecina, ka tieši Kolosovs palīdzējis aizturētajiem mājas pagrabā gatavot spridzekli, kā arī zināja par teroristu plāniem.

Tomēr tiek ziņots, ka viņš nepiedalījās terora akta īstenošanā.

Tiesībsargājošo institūciju pārstāvji gan pagaidām neapstiprina šo informāciju. «Tādas informācijas mums nav, nekādus komentārus nevaram sniegt,» otrdien paziņoja ģenerālprokuratūrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu