Policija jau ir uz pēdām banku laupītāju grupējumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Banku laupīšanas, kas pēdējā laikā pārņēmušas Latviju, paveikusi laupītāju grupa un laupītājs, kas darbojies vienatnē. Pēdējais jau ir aizturēts, tāpēc tagad policijas uzdevums ir neitralizēt laupītāju grupējumu, kurai policija jau ir uz pēdām, portālam «Kriminal.lv» pavēstījis Rīgas reģiona policijas pārvaldes šefs Ints Ķuzis.

Ķuzis policijas paveikto vērtē kā veiksmīgu darbu.

Policijas pārstāvji vakar tikušies ar banku drošības darbiniekiem un apsprieduši, kā pieaugot laupīšanu skaitam, dot pretriecienu noziedzniekiem.

Ķuzis minētās tikšanās rezultātus vērtējis pozitīvi.

«Mums izveidojās ļoti laba, draudzīga sadarbība. No manas puses nebūtu pareizi izpaust, ko mēs apspriedām. Varu atklāt vien to, ka runājām par  daudziem svarīgiem jautājumiem, tostarp arī iespējamajiem preventīvajiem pasākumiem,» norādījis Ķuzis.

Viņš atzina, ka policijai neesot pretenziju pret banku drošības sistēmas organizāciju. Tikšanās laikā tāpat apspriests arī jautājums par internetbankām un sadarbību ar policiju uzbrukuma laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu