Kventins Tarantino uzņems spageti vesternu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu kinorežisors Kventins Tarantino pabeidzis rakstīt scenāriju savai jaunajai filmai «Django Unchained», kas saskaņā ar kino industrijas interneta izdevumu informāciju tiks uzņemta spageti vesterna žanrā.

Runas par to, ka Tarantino jaunais projekts būs vesterns, klīst jau sen. Pirms kāda laika režisors paziņoja, ka vēlas uzņemt filmu «dienvidu» vesterna žanrā, kur darbība norisinās ASV dienvidu štatos vēl pirms verdzības atcelšanas. 2011.gadā šo informāciju apstiprināja Uma Tūrmane.

Tomēr, kā raksta interneta mediji, spriežot pēc filmas nosaukuma, kas ir atsauce uz itāļu režisora Serdžo Karbuči 1966.gada kinolenti «Django», nākamais Tarantino darbs acīmredzot būs spageti vesterns.

Par projektu interesi jau izrādījušas tādas kinokompānijas kā «Universal», «Warner Bros.», «Paramount» un «Sony Pictures». Filmu producēs Steisija Šēra, kas strādāja ar Tarantino pie viņa 1994.gada krimināldrāmas «Pulp Fiction» («Lubene»). Pēc neoficiālas informācijas, galvenajā lomā spēlēs Kristofs Valcs, kas pagājušajā gadā par savu aktierspēli filmā «Inglourious Basterds» («Bēdīgi slavenie mērgļi») saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu kā labākais aktieris otrā plāna lomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu