Ārons Krovs ļaus Rīgas skatītājiem sevi sašaut

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Laba ziņa – ekstrēmā iluzionista, Beļģijas skaistuļa Aaron Crow (Ārona Krova) faniem. Latvijā jau trešo reizi, uz Pecolli organizēto ikgadējo Iluzionistu festivālu Abrakadabra ar Lasvegasas zvaigznēm Rīgas Kongresu namā 27. un 28.maijā ieradīsies ļoti īpašs mākslinieks – Ārons Krovs.

Viņa priekšnesumiem līdzinieku nav, jo priekšnesumiem raksturīgo oriģinalitāti un bīstamību spilgtina arī maksliniekam raksturīgā elegance un noslēpumainība. Šo mākslinieku pasaulē sauc arī par «kluso burvi», jo uz skatuves viņs nekad neizrunā ne vārdu, bet spēj brīnišķīgi saprasties ar skatītajiem sev vien zināma tehnikā. Parasti viņa bīstamajos trikos uz skatuves piedalīties tiek aicināti tieši skatītaji, kuriem tiek lūgts veikt dažādus uzdevumus trika norisē. Pagājušā gada Abrakadabra festivālā Ārons, griezdamies ap savu asi uz speciālas ierīces, šāva no loka ar bultu cauri ābolam, kas bija novietots uz skatītāja galvas... Viss beidzās laimīgi! Jādomā, ka arī šī gada Abrakadabra šovā Ārona bīstamajiem trikiem būs labs iznākums. Taču drošs paliek nedrošs, šogad skatītājus uz skatuves kontrolēs 2 apsargi. Ārons ir izcils austrumu cīņu meistars un cerēsim, ka tas viņam palīdzēs, jo šogad Abrakadabra festivālā viņš ļaus skatītājiem sevi sašaut...

www.abra-kadabra.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu