Piedalies konkursā un laimē biļetes uz ABRAKADABRU

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publikācijas foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar iluzionistiem Pecolli aicina piedalīties konkursā un laimēt ielūgumus uz šovu Abrakadabra.

Konkurss noslēgsies 24. maijā, kad pieci konkursa dalībnieki laimēs (katrs divus) ielūgumus uz šovu.

Iluzionisti Pecolli jau trešo gadu organizē Starptautisko Iluzionistu šovu Abrakadabra Rīgas Kongresu namā 27.,28.maijā.

Šī gada Jaunums – Iluzionistu konkurss 28.maijā 12:30 Rīgas Kongresu namā ar  sevi jau pierādījušām jaunajām zvaigznēm no Turcijas, Grieķijas, Krievijas, Austrijas, Lietuvas, Igaunijas u.c.valstīm.  Konkursa priekšnesumos neiztrūks ne Adamsu ģimenītes jautrie brīnumi, ne pārsteidzoši triki ar baložiem, ne butrvestības ar krāsainās liesmās degošiem zobeniem, ne citi brīnumi.

Šī gada Abrakadabra sensācija – slavena Holivudas kino personāža viesošanās pasākumā. Kas viņš ir? Šī informācija tiek turēta noslēpumā. Atnāksiet un viņu notiekti atpazīsiet!  Vēl vairāk – jums būs ekskluzīva iespēja ar viņu kopā nofotografēties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu