Lasvegasas iluzioniste Luna Shimada Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ezotēriskā Lasvegasas iluzioniste Luna Shimada ir ļoti spilgta personība ar savu dzīves filozofiju, ar netradicionālu domāšanu. Viņas šovi ir krāšņi ar mistikas noskaņu apvīti. Ikdienā viņa meditē un pielūdz mēnesi.

Katrs triks, ko viņa veic uz skatuves ir savdabīgs rituāls ar vēstījumu skatītajiem. Bieži parādās tādi simboli, kā saule, mēness, uguns, ūdens, dzīves cikli utt. Ar vienu no saviem trikiem viņa 3 gadus katru vakaru meditēja un tā bija savdabīga «kosmiska deja ar savu nedzimušo bērnu». Jāsaka gan, ka pēc šīs meditācijas viņai piedzima viens aiz otra trīs bērniņi. Šo viņas meditāciju Latvijas skatītajiem būs iespēja redzēt šova laikā. Iespējams varēsim aizņemties ideju demogrāfiskā pacēluma veicināšanai Latvijā.

Viņas ģērbšanās stilā un grimmā dominē mākslinieciskas gotiskās noskaņas. Viņas tēvs ir pasaulē ļoti slavens japāņu iluzionists Shimada. 2007. gadā Luna saņēma prestižo Magic Award balvu, kā gada labākā iluzioniste sieviete pasaulē. Viņa regulāri uzstājas Lasvegasā, «Magic Castle» Holivudā un daudzās citās prestižās vietās pasaulē. Beidzot viņa būs Latvijā Iluzionistu festivāla Abrakadabra Gala programmā 27.un 28.maijā 19:00 Rīgas kongresu namā, ko Latvijas skatītājiem ir sarūpējuši iluzionisti Pecolli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu