<i>The Great Kaplan</i> smīdinās Latvijas skatītājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kad Jūs pēdējo reizi smējāties tik traki, ka izkritāt no krēsliem? Šis nu būs tas gadījums
Pasākuma organizatori Pecolli apgalvo, ka viņi zin, ko Jūs darīsiet tikko kā aizgājuši mājās no Abrakadabra šova...Iespējams pirmā lieta, ko darīsiet ir – Jūs steidzami meklēsiet vai mājās nav aizķēries kāds svētku baloniņš, lai izmēģinātu izvilināt no tā amizantās melodijas, kā tas izdevās lieliskajam Amerikas komiķim The Great Kaplan.

The Great Kaplan ar savu iluzionista, žongliera, komiķa, mūziķa un ekscentriķa virtuozo un apbrīnojamo šovu uzstāsies Rīgas kongresu namā Pecolli organizētajā Starptautiskajā iluzionistu šovā Abrakadabra 27. un 28.maijā 19:00.

Viņa izrāde ir Vudvillas stilā un ir neaizmirstams piedzīvojums skatītājam – viņš gan žonglēs ar mēbelēm, gan izspēlēs klasiskās mūzikas gabalus ar uzspūstu baloniņu, gan liks skatītājiem raudāt, gan smieties spelējot uz viņa vecvectētiņa Havajas salu liliputģitāriņas «ukulele», gan pārsteigs ar savu rafinēto asprātību un triku pasniegšanas manieri. Viņa šovi tiek rādīti dažādās pasaules televīzijās – ABC TV, TNN, TV5 Francija un daudzviet citur. Neskaitāmo apbalvojumu starpā ir arī 1.vieta Amerikā Columbus iluzionistu čempionatā, tituls «Skatītaju simpātija» 2006.gadā Maijemi I.B.M. pasaules čempionāta u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu