LTV: Ušakovam konstatēts iekaisums, kas izraisa skeleta muskulatūras sabrukšanu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta rīcībā esošās informācijas, Rīgas mēram Nilam Ušakovam (SC) konstatēts iekaisums, kas izraisa skeleta muskulatūras sabrukšanu un nieru mazspēju.

Arī aģentūra LETA raksta, ka tās rīcībā esošā informācija liecina, ka runa ir par muskuļa šķiedras bojājumiem, kādi var rasties pēc pārkaršanas, lielas fiziskas slodzes un citos apstākļos. Tas var izraisīt organisma saindēšanos.

Tāpat aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka Ušakovs uz Berlīni tiks pārvests šodien. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA apliecināja, ka dienests ir gatavs nepieciešamības gadījumā nodrošināt Ušakova transportēšanu uz Vāciju.

Ušakova preses sekretāre Anna Kononova portālam «Apollo» apstiprināja, ka pieņemts lēmums transportēt Rīgas mēru uz Berlīni tālākai medicīniskās palīdzības sniegšanai.

«Skābekļa bada rezultātā ir cietusi visa iekšējo orgānu sistēma un speciālisti no Vācijas klīnikas, kam ir ļoti liela pieredze šādu gadījumu ārstēšanā, ir piedāvājuši savu palīdzību,» norādīja Kononova.

Mērs tiks transportēts uz Berlīni ar speciālu medicīnisko lidmašīnu no Vācijas, raksta LETA. Mediķi no Vācijas ar speciāli medicīnas vajadzībām aprīkotu lidmašīnu ieradīsies Rīgā, lai nogādātu Ušakovu Berlīnē, kur viņa ārstēšanu turpinās vācu speciālisti. Transportēšanas izmaksas pagaidām nav zināmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu