«Z-Scars» Īslandē uzņēmusi jaunu videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Grupa Z-Scars sadarbībā ar režisoru Igoru Lingu pabeiguši darbu pie videoklipa dziesmai «Šodien būs skaista diena». Video ir filmēts Īslandē, netālu no Reikjavikas, vulkāna melno pelnu klātā laukā, kur Igors Linga ar «Z-Scars» līderi Andri Kiviču viesojās pirms gada. 

«Interesanti, ka tuksneša vidū visu pamesta vēl joprojām atrodas 1945.gadā avarējusi amerikāņu lidmašīna, kas nu ir kļuvusi par tūristu apskates objektu, lai arī par tās eksistenci zina retais un nokļūt tur nepavisam nav vienkārši. Uzzinot šo faktu, sapratām, ka noteikti vēlamies to apskatīt, un, ieraudzījuši neaizmirstamo skatu, nolēmām filmēt video tieši tur», stāsta Andris Kivičs. 

Dziesma tika ierakstīta 2010.gada novembrī un kādu laiku bija dzirdama radiostacijās.Tā kā šis bija mūsu atgriešanās singls pēc gada pārtraukuma, noteikti gribējām to ekranizēt, jo mūsuprāt tā īsti aiz mums paliek tikai tās dziesmas, kurām ir video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu