Premjers nosauc partijas, kuras strādā oligarhu interesēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Komentējot Valsts prezidenta uzrunā pausto uzstādījumu - mazināt oligarhu ietekmi un lomu politikā, premjers Valdis Dombrovskis (V) uzskaitīja tās partijas, kas strādā oligarhu interesēs.

Sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» premjers sacīja: «Es domāju oligarhu ietekmi varam nomērīt ar balsojumu pret atļauju veikt kratīšanu Šlesera [deputāts Ainārs Šlesers, PLL] īpašumos. Pret balsoja ZZS, PLL un SC,» norādot, ka šīs arī ir tās partijas, kas strādā oligarhu interesēs.

Viņš norādīja, ka būtiski ir tas, kuras partijas būs Saeimā un norādīja, ka tad, kamēr būs trīs uzskaitītās partijas, oligarhu ietekme nemazināsies.

Jautāts nosaukt kādu lēmumu, kas pieņemts tā dēvētā oligarha Aivara Lemberga ietekmē, premjers norādīja, ka tas labāk būtu jājautā ZZS, tomēr minēja dažus ar Ventspili saistītus jautājumus, kuros bija jūtams Lemberga diktāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu