Liepājā notiks Jāņa Groduma piemiņas pasākums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Gatis Dieziņš

17.jūnijā pulksten 19 Liepājā, Latvijas 1.rokkafejnīcā notiks roka muzikanta, grupas «Līvi» dalībnieka Jāņa Groduma piemiņas pasākums. Jānis Grodums Mūžībā aizgāja 2010.gada 15.jūnijā, savukārt, 10.jūnijā viņam apritētu 53 gadi.

Laukumā pie rokkafejnīcas uz brīvdabas skatuves notiks piemiņas koncerts, kurā muzicēs dažādas grupas un mūziķi no visas Latvijas.

Šobrīd zināms, ka Jāņa Groduma piemiņas koncertā piedalīsies grupas «Credo», «Willow Farm», mūziķi no grupas «Tumsa», pavisam jauna vienība «The Parachutes», kuru izveidojuši liepājnieki Uldis Meļķis un Gints Meļķis. Tāpat uz skatuves kāps mūziķi Elviss Grodums, Fēlikss Ķiģelis, Olga Rajecka, Edijs Šnipke, Ainars Virga un daudzi citi.

maija@pablo.lv

Jau ziņots, ka Liepājā paredzēts izveidot un uzstādīt vides objektu Jāņa Groduma piemiņai. Vides objektu paredzēts izveidot un uzstādīt šī gada laikā, to veidos mākslinieks Reinis Kuncītis. Piemiņas pasākuma ietvaros tiks prezentēta objekta skice, kā arī turpināsies ziedojumu vākšana piemiņas vietas izveidei.

Pasākums top ar Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstu, organizē Latvijas 1.rokkafejnīca.

Ieeja pasākumā bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu