MTV kino balvu lielais birums atkal «Krēslas» kontā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Vampīru sāgas trešā filma «The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums») saņēmusi piecas MTV kino balvas, turpinot jau 2009.gadā aizsākto franšīzes dominanci kabeļtelevīzijas pasniegtajās balvās.

Jau trešo gadu franšīzes kārtējā daļa atzīta par gada labāko filmu, savukārt filmas zvaigznes Roberts Petinsons un Kristena Stjuarte saņēma balvas kā labākais aktieris un aktrise. Vēl divas balvas filmai nodrošināja Petinsona un Stjuartes skūpsts, kā arī labākais kautiņš - starp Petinsonu un viņa ekrāna partneriem Ksavjeru Semjuelu un Braisu Dallasu Hovardu - amerikāņu režisora Rona Hovarda meitu.

Labākās jaunās zvaigznes titulu ieguvusi Hloja Greisa Moreca no filmas «Kick Ass», savukārt par labāko ļaundari otro gadu pēc kārtas atzīts «Harija Potera» zvaigzne Toms Feltons. Balvu par labāko aktiera sniegumu komēdijā saņēma Emma Stouna par savu aktierspēli tīņu filmā «Easy A» («Vieglas uzvedības teicamniece»). Viņa bija nominēta arī labākās aktrises balvai.

Svētdien notikušajā apbalvošanas ceremonijā tika demonstrēti arī fragmenti no nākamās «Krēslas» franšīzes filmas «Breaking Dawn, Part 1» («Rītausma. Pirmā daļa»), kas uz kinoteātru ekrāniem nonāks 18.novembrī. Tāpat pasākumā rādīti fragmenti no trillera «Super 8», kura pirmizrāde gaidāma jau šo piektdien, kā arī no pēdējās poteriādes filmas «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa»), kas būs skatāma no 15.jūlija.

Balvu sadalījumu noteica fanu balsojums internetā.

Galveno MTV kino balvu ieguvēji:

  • Labākā filma: «The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums»),
  • Labākā aktrise: Kristena Stjuarte - «The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums»),
  • Labākais aktieris: Roberts Petinsons - «The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums»),
  • Labākā jaunā zvaigzne: Hloja Greisa Moreca - «Kick Ass»,
  • Labākais aktiera sniegums komēdijā: Emma Stouna - «Easy A» («Vieglas uzvedības teicamniece»),
  • Labākais ļaundaris: Toms Feltons - «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Pirmā daļa»),
  • Labākais skūpsts: Kristena Stjuarte un Roberts Petinsons - «The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums»).
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu