Konkursa stāsts: iRobots varētu padarīt Latvijas Studentu apvienības telpas mājīgākas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zane aicina iRobotu palīdzēt uzturēt tīrību sabiedriskā labuma studentu organizācijas: Latvijas Studentu apvienības telpās.

Zanes vēstule:

Labdien!
Rakstu Jums Latvijas Studentu apvienības vārdā ar nolūku pieteikties uz iRobot izmantošanu. Mēs esam sabiedriskā labuma studentu organizācija, kuras mērķis ir pārstāvēt studentu intereses gan Latvijā, gan ārvalstīs, ko arī vienoti īstenojam.  Savā darbībā pieturamies ne vien pie tradīcijām, bet cenšamies ieviest inovācijas! Tieši tādēļ, lai ikdienu mūsu darba telpās padarītu mājīgāku un atslogotu no laikietilpīgas uzkopšanas, vēlētos pieteikties bezmaksas iRobot izmēģināšanai. Mūsu birojs atrodas Rīgā, Brīvības ielā 39a -11 un sastāv no 3 nelielām telpām un tualetes ar kopējo platību 29 m2. Šajās 3 telpās ietilpst priekšnams, arhīva telpa un sēžu telpa, un neliels pieliekamais (apmēram 0,60 m2), ko izmantojam kā virtuvi. Telpas klāj lamināts, tualetē flīzes. iRobot izmantošana palīdzētu efektīvāk izmantot laiku, kā arī uzturēt telpas reprezentatīvā stāvoklī mūsu viesiem.

Ar iRobot sadarboties un viņu pieskatīt priecāsies mūsu biroja vadītāja Zane.

Jums raksta Latvijas Studentu apvienība.

Vairāk informācijas šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu