«Lācītim» palīdz Brīvprātīgais «iRobots» - Vabolīte Silvija*

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Tuvu iepriekšējā Brīvprātīgā «iRobota» konkursa vēstuļu iesūtīšanas noslēgumam bērnudārza «Lācītis» audzinātāja Ilona uzrakstīja vēstuli «Brīvprātīgajam iRobotam» un tas piepildījās - bērnudārzā strādā «iRobots»! Arī jums vēl ir tāda iespēja: pēdējās dienas vēstuļu iesūtīšanai!

2010.gada nogalē audzinātāja Ilona uzrakstīja vēstuli «Brīvprātīgā iRobota» konkursam. Konkursa balsošanas laikā aicināja draugus un paziņas atbalstīt viņas vēstuli un aktīvi sekoja notikumiem. Balsošanas rezultātā «Lācītis» ieņēma godpilno 4.vietu un likās jau, ka brīvprātīgais «Lācītim» nebūs ticis. Par konkursa laureātiem kļuva divas citas visvairāk atbalstītās vēstules, bet konkursa organizētāji solīja pārsteigumus. Tā arī notika, pienāca marts un iRobot informēja, ka tā vietā, lai organizētu jaunu konkursu, Brīvprātīgie ir nolēmuši doties uz vietām, kuras aprakstītas vēstulēs, kas saņēma attiecīgi 3. un 4. vislielāko atbalstu. To starp «Rūjienas senioru māja» un Bauskas novada Gailīšu pagasta Pirmsskolas izglītības iestāde «Lācītis»:

Tā Ilonai, viņas kolēģiem un bērniem par prieku jauns Brīvprātīgais «iRobots» uzsāka darbu Bērnudārzā «Lācītis». Brīvprātīgais «iRobots» ir iepazinis laipnus un sirsnīgus cilvēkus un ieguvis vārdu Vabolīte Silvija. Vabolīte, jo bērni tā nodēvēja «iRobotu» jau pirmajā dienā, Silvija - jo dienā, kad «iRobots» ieradās «Lācītī», vārda dienu svinējušas Silvijas. Bērniem ir prieks ar Vabolīti Silviju skrieties un lieli brīnumi, ka arī kurpes «iRobots» prot mazliet uzpucēt, ja stāv viņam ceļā.

* Apmaksāts reklāmas raksts


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu