Šonakt «Lielo iespēju naktī» pircējs saņems unikālu «iRobotu» ar «UgunsGrēka» varoņu autogrāfiem*

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šonakt, «Lielo iespēju naktī», viens iRobotu pircējs saņems īpašu grīdas uzkopšanas robotu – greznotu ar seriāla «UgunsGrēks» varoņu autogrāfiem.

Norises vieta: t/c Spice, 2. stāvā, «iRobot» stendā, kur varēs arī apskatīt un izmēģināt kā reāli darbojas robotizētās grīdas uzkopšanas tehnoloģijas no ASV. Šeit līdz 12. jūnijam var arī iegādāties «iRobotus», pie kam tiem ir īpašās Amerikas dienu cenas.

Lielo iespēju naktī visā t/c «Spice» norisināsies interesanti pasākumi gan lieliem, gan maziem. iRobot stendā varēs satikt seriāla «UgunsGrēks» varoņus, saņemt autogrāfus, iejusties filmēšanas laukuma atmosfērā un nofotografēties. Un izrādās, ka filmēt vēlas ne tikai cilvēki. Speciāli «iRoboti», kurus Latvijas augstskolu studenti ir aprīkojuši ar videokamerām, rādīs kā roboti-putekļusūcēji no sava skatu punkta uzņem filmu.

Lai iegūtu savā īpašumā vienīgo «iRobotu» ar seriāla «UgunsGrēks» varoņu autogrāfiem, pircējam, kurš t/c «Spicē» «iRobot» stendā līdz Lielo iespēju nakts beigām (11.06.2011 plkst. 01:30 naktī) būs iegādājies «iRobotu», būs vienkārši jāatbild uz dažiem jautājumiem par «iRobotiem» un par seriālu «UgunsGrēks». Uzvarētājs būs precīzāko atbilžu autors. Detalizētāki konkursa noteikumi – «iRobot» stendā, t/c «Spice» 2. stāvā.

www.irobot.lv

* Apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu