Laimīgais «iRobota stāsts»: Ja vēlies vinnēt loterijā - nopērc loterijas biļeti!*

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Daiga novērtē dzīves sniegtās iespējas un saka: «Ja vēlies vinnēt loterijā, nopērc loterijas biļeti!». Sēmes evaņģēliski luteriskās baznīcas aicinājums Brīvprātīgajam iRobotam bija sirsnīgs, mīļš, balsotāju atbalstīts, taču ne uzreiz Sēmē nonāca Brīvprātīgais. 

Šī gada jūnija sākumā, kad iRobot pārstāvis sazvanīja Daigu - Sēmes Ēvaņģēliski Luteriskās baznīcas draudzes priekšnieka vietniece bija pozitīvā noskaņojumā un apcerēja iespēju uzrakstīt vēl vienu vēstuli, lai piedalītos jaunajā Brīvprātīgā iRobota konkursā, par kuru jau bija izlasījusi portālā Apollo. Liekas, Daiga labi zina, ka ja kaut kur ieguldām enerģiju, tad tur arī nāk atdeve. iRobot pārstāvis pārsteidza Daigu ar paziņojumu, ka vārdi ir materializējušies un ir pieņemts lēmums piešķirt vienu Brīvprātīgos iRobotu pagājušā konkursā 5. visvairāk atbalstītajai vēstulei:
* Sēmes evaņģēliski luteriskai baznīcai

Sēmes evaņģēliski luteriskā baznīca savu uzaicinājumu Brīvprātīgajam iRobotam ar sirsnīgu vēstuli izteica jau pirmajā konkursā, kas notika 2010.gada rudenī. Taču šajā konkursā lielāku atbalstu guva citas vēstules, Sēme priecājās par veiksminiekiem un piedalījās nākošajā konkursā, kur ieguva piekto labāko balsojumu un atkal bija gatava piedalīties nākošajā konkursā.

Video kā Sēmes Ēvaņģēliski Luteriskās baznīcas brīvprātīgie saņem savu Brīvprātīgo palīgu:

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu