Selēna Gomesa atceļ Austrālijas koncerttūri, lai veltītu laiku sev

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa atcēlusi februārī Austrālijā plānotos koncertus, lai «veltītu laiku sev». «Fani man ir ļoti svarīgi, un es nekad negribētu viņus pievilt,» paziņoja 21 gadu vecā popmūziķe. «Taču gan es, gan arī man tuvie cilvēki zina, ka gadiem ilgi esmu likusi darbu pirmajā vietā. Tagad man jāvelta laiks sev, lai būtu tik labs cilvēks, cik vien varu būt.»

Gomesas «Stars Dance» turneja iesākās augustā. Līdz šim viņa sniegusi 55 koncertus Eiropas, Āzijas un Ziemeļamerikas lielākajās pilsētās. Dziedātāja februārī bija plānojusi piecus koncertus Austrālijā, taču tagad tos atcēlusi. «Stars Dance» turnejā Gomesa uzmanību pievērš mūzikai un horeogrāfijai. «Man pietrūka koncertu, kuru centrā būtu dejošana un uzstāšanās, nevis grezns skatuves iekārtojums,» viņa teica pirms tūres uzsākšanas.

Septembrī Gomesai jaunu vīzu noteikumu dēļ nācās atcelt divus koncertus Krievijā. Daudzi domā, ka tie tika ieviesti, lai valstī varētu neielaist ārzemju izpildītājus, kuri aizstāv geju tiesības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu