Konkursa stāsts: Brīvprātīgo iRobotu gaida Mākslas un mūzikas centrā Rankas pamatskolā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Anda jau pati lieto iRobotu un zina cik labs palīgs tas ir uzkopšanas darbos, tāpēc sirsnīgi aicina Brīvprātīgo palīdzēt uzkopt jauno Mākslas un mūzikas centru Rankas pamatskolā.

Andas vēstule:

Gulbenes novada Rankas pamatskolā 2011.gada 1.septembrī sāks darboties mākslas un mūzikas centrs. Tās būs telpas, kurās notiks bērnu mākslas skolas un interešu izglītības mūzikā nodarbības. Telpas atrodas 1887.gadā celtās Rankas pamatskolas mansarda stāvā, no kurienes paveras brīnišķīgs skats uz zaļajiem mežiem (skola atrodas mežu ielokā) vasarā, lapu zeltā ieskauto apkārtni rudenī, sniegoto baltumu ziemā un plaukstošajiem laukiem un mežiem pavasarī. Te ir tik skaisti, ka elpa aizraujas. Tā kā pati esmu irobota īpašniece (iegādājos pirms gada Jūsu firmā), tad zinu, cik labs palīgs tas būtu jaunizveidotajās telpās. Lūdzu vienu brīvprātīgo irobotu Rankas pamatskolai mākslas un mūzikas centra uzturēšanai.
Gaidot atsaucību
Anda Rankā, Gulbenes novadā.

Vairāk informācijas šeit


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu