Čārlijs Šīns atgriezīsies uz televīzijas ekrāniem jaunā situāciju komēdijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Skandalozais amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns, kas pavasarī atlaists no seriāla «Two And A Half Men» («Divarpus vīri»), atkal atgriezīsies uz televīzijas ekrāniem jaunā situāciju komēdijā, kas tiekot rakstīta speciāli viņam.

Kā pavēstīja aktiera menedžeris, starp Šīnu un kādu amerikāņu televīzijas kanālu šobrīd norisinās pārrunas. 

Tenku portāla «Tmz.com» avoti ziņo, ka darījums varētu tikt noslēgts jau šīs nedēļas beigās.

Kā ziņots iepriekš, martā seriāla «Two and a Half Man» («Divarpus vīri») veidotāji paziņoja, ka atlaiž Šīnu par «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Producenti skaidroja, ka Šīns atlaists tāpēc, ka pēdējos mēnešos viņš regulāri nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteicis komentārus, kas sagandēja darba attiecības.

Televīzijas seriāla veidotāji arī uzsvēra, ka aktiera nekontrolētā alkohola un narkotiku lietošana apdraud viņa dzīvību.Šīna vietā pieņemts Holivudas aktieris Eštons Kačers, ar kuru, tiesa, līgums noslēgts tikai uz vienu sezonu.Ja Šīns noslēgs līgumu ar televīzijas kanālu, kura nosaukums netiek atklāts, jaunais seriāls uz ekrāniem varētu parādīties nākamā gada sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu