Zeltiņas meita : «Jāsāk domāt, kur lai pēc deviņiem mēnešiem dabū bērnu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kā vēsta žurnāls «Privātā Dzīve», aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija (18) intervijā žurnālam «Shape» pirmo reizi publiski stāstījusi par savu tēvu un jaunajām attiecībām ar 24 gadus vecāko vīrieti.

Ja parasti bulvārpreses uzmanības centrā bijusi Agnese Zeltiņa, tad šogad māti pārpēja meita, jo atklājās, ka vidusskolniecei ir attiecības ar 24 gadus vecāku vīrieti - pašas tēva draugu - uzņēmēju Intu Jansonu. Marija Romija ar uzņēmēju uzsākusi kopdzīvi un jauno attiecību dēļ esot izstājusies no 49. vidusskolas, lai turpinātu mācības vakarskolā.

Uzvirmoja baumas, ka skolu maiņa saistīta ar meitenes iespējamo grūtniecību. Intervijā meitene to kategoriski noliegusi, sakot: «Mani uzjautrina tas, ka esmu pēdējā, kas uzzina, ka esmu stāvoklī. Tagad jāsāk domāt, kur lai pēc deviņiem mēnešiem dabū bērnu.«

Marija ir pārliecināta par savu soli - kopdzīvi 24 gadus vecāku vīrieti. Intervijā viņa stāstījusi, ka mīlestībai nav vajadzīgs iemesls un kas gan varot būt pareizi vai nepareizi? Viņa piebildusi: «Ja divi cilvēki ir sastapušies, kādi tur var būt jautājumi? Nenoliegšu, ka nācās domāt par visiem apstākļiem un lielo vecuma starpību. Bet, ja esi pārliecināts par savām jūtām... Vecums - tas ir relatīvi.»

Intervijā žurnālam «Shape» Marija arī skārusi tēmu par attiecībām ar savu tēvu, kuru pieminēt vienmēr izvairījusies Agnese. «Vecāki nekad nav dzīvojuši kopā. Līdz 13 gadu vecumam tēvu nepazinu. Agrāk pārdzīvoju, tagad saprotu - labi, ka tā, jo nekas nev nejauši,» pārliecināta ir jaunā meitene. Pagājušo vasaru Marija esot pavadījusi tēva ģimenes lokā, Saulkrastos un tur, kā pati stāsta, ieguvusi brīnišķīgu māsu un brāli kā arī labas attiecības ar tēva sievu.

«PDz» vēsta, ka runājot, ka tieši Saulkrastos aktrises meita esot iepazinusies ar savu tagadējo mīļoto. Šīs uzvirmojušās jūtas Marijas un Inta starpā arī esot bijis par iemeslu konfliktam ar tēvu, tādēļ Marijas un viņas tēva Ričarda Bindes attiecības šobrīd pārdzīvojot grūtu periodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu