Konkurss noslēdzies, Brīvprātīgie iRoboti atraduši saimniekus*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noslēgusies Brīvprātīgā iRobota konkursa balsošana un iRoboti putekļsūcēji uzsāks darbu Kurzemē: Sociālās aprūpes centrā «Veģi» un Vidzemē: Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas – attīstības centrā

Brīvprātīgais iRobots «Veģos», kur dzīvo 166 bērni un jaunieši ar attīstības traucējumiem un Valmieras vājdzirdīgo bērnu attīstības centra divās pirmsskolas izglītības grupiņās, kuras apmeklē 16 bērniņi ar dzirdes traucējumiem no visas Latvijas, būs gan draugs pašiem bērniem, gan palīgs darbiniekiem, lai viņi vairāk savu pūļu varētu veltīt bērniem.

Brīvprātīgajam iRobotam

Jaunie Brīvprātīgie iRoboti dosies pie saviem saimniekiem tuvākajā laikā un papildinās Brīvprātīgo iRobotu kustību.

Par Balsošanas rezultātiem un jaunajiem Brīvprātīgo iRobotu saimniekiem:

Balsošanā vislielāko atbalstu saņēma Sociālās aprūpes centrs «Veģi», kur dzīvo 166 jauni cilvēki ar smagiem garīgās un fiziskās attīstības traucējumiem, no tiem 26 ir bērni un 140 jaunieši. Veģos Brīvprātīgais iRobots aicināts palīdzēt tīrīt telpas, kā arī būt piemērs mūsdienu progresīvajām tehnoloģijām bērniem, kuri mācās skolā. Brīvprātīgais iRobots ļoti priecājas arī par to, ka varēs atvieglot aprūpētāju darbu un aprūpētājas varēs vairāk laika veltīt bērnu vešanai pastaigā ārā, kā arī padarboties ar viņiem dažādos rokdarbos.

portālā valmiera24.lv

Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas – attīstības centra pirmsskolas izglītības grupiņās bērni pavada visu nedēļu, mācoties sadzirdēt un sazināties ar apkārtējo pasauli. Grupiņas šobrīd apmeklē 16 bērniņi ar dzirdes traucējumiem no visas Latvijas  vecumā no 3 līdz 7 gadiem. Centra darbinieki un iemītnieki priekpilni gaida palīgu, jo vēlas, lai auklītēm paliktu vairāk laika samīļot katru bērnu, kopā spēlēties, lasīt pasakas un radīt patiesi mājīgu atmosfēru.

mansrobots.lv

Skaistajos Saulgriežu svētkos iRobot novēl ikvienam gaišas domas, līksmu sirdi, labus darbus, kā arī ticību labajam!

* Maksas saturs

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu