Šmits: dāņi mērķtiecīgi uzbrūk Latvijas zīmolam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lwsdm, CC Licence

Dānijas pētnieku falsificētā informācija par viena no Latvijas senākā un atpazīstamākā zīmola «Laima» ražotās produkcijas kvalitāti ir ne tikai mērķtiecīgs uzbrukums šim zīmolam, bet arī plānveidīgs ekonomiskais karš pret mūsu nacionālajiem uzņēmumiem, uzskata Pārtikas uzņēmumu federācijas padomes priekšsēdētājs Didzis Šmits.

Pārtikas uzņēmumu federācijas padomes preses sekretārs, portālu «Apollo» informējot par Šmita viedokli, norādīja, ka šādi ekonomiskā kara paņēmieni ar mērķi izspiest no tirgus stabilus uzņēmumus vai apzināti mazināt to vērtību ir plaši izplatīti un jau sen kļuvuši par ikdienas praksi valstu un starptautisku korporāciju cīņā par noieta tirgiem un resursiem.

«Efektīvākais veids, kā Latvijas iedzīvotāji var atbildēt šādam ārvalstu konkurentu uzbrukumam, ir izvēlēties mūsu valstī ražoto produkciju,» norādīja Šmits.

Saistībā ar minēto uzbrukumu «Laima» zīmolam, Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija vistuvākajā laikā veiks atbildes pasākumus pret tā organizētājiem, sola Pārtikas uzņēmumu federācijas padomes priekšsēdētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu