Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10406841t1h7c8b.jpg)
Vienā dienā vairāki trīsdesmitgadīgi pacienti pirmsinfarkta stāvoklī slimnīcu kardioloģijas nodaļās nav nekas neparasts.
Viens no būtiskiem saslimšanas iemesliem ir neveselīga pārtika. Taču veikalu plauktos marķējums nebrīdina par iespējamu risku. Veselības ministrijā atzīst -pašlaik likumi ir draudzīgāki ēdiena ražotājiem, nevis patērētājiem, un cer drīzumā šo nevienlīdzību novērst.
Par to plašāk - «Panorāmas» sižetā.