Džese Džeimss piedevis pats sev neuzticību Sandrai Bulokai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas aktrises Sandras Bulokas bijušais vīrs un ekskluzīvu motociklu ražošanas uzņēmuma «West Coast Choppers» vadītājs Džese Džeimss paziņojis, ka ir piedevis pats sev savas toreizējās dzīvesbiedres krāpšanu, jo daudzi vīrieši tā darot.

Džeimsam piecus gadu ilgās laulības ar godalgoto aktrisi laikā bija vairākas dēkas, tostarp ar tetovējumu modeli Mišelu Makdžī. Šī dēka nāca gaismā 2010.gada martā neilgi pēc tam, kad Buloka saņēma «Oskara» balvu par savu aktierspēli filmā «The Blind Side».

Tagad Džeimss apgalvo, ka vairs nejūtas vainīgs, jo ir atzinis savas kļūdas un viņš zina, ka ir labs cilvēks.

«Es nekad ne no viena nesaņēmu nevienu negatīvu komentāru. Vienīgie cilvēki, kas man teica kaut ko sliktu, bija paparaci un viņiem par to maksāja. Mediji to atspoguļoja kā neizsakāmi negatīvu lietu, taču no citiem es saņēmu vairāk atbalsta, jo, jā, es krāpu savu sievu, bet tā dara arī daudzi citi cilvēki,» intervijā Austrālijas radiostacijā «2Day FM» paziņoja uzņēmējs.

«Vai tas nozīmē, ka es esmu velns? Vai to, ka esmu sātans? Es tā nedomāju. Es pieļāvu kļūdu un man par to žēl, bet es to atzinu. Es nemeloju vai nedarīju nekādas muļķības. Es to izdarīju, es pieļāvu kļūdu un es to atzinu un izturēju to kā vīrs un pieņēmu visus apvainojumus, ko parasti neviens nedara,» piebilda Džeimss.

Janvārī Džeimss paziņoja, ka ir saderinājies ar tetovēšanās mākslinieci un realitātes šovu zvaigzni Ketu Von Dī, ar kuru viņš nodibināja romantiskas attiecības pagājušajā vasarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu