Bērziņa preses sekretāre būs Līga Krapāne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Par jaunievēlētā Valsts prezidenta Andra Bērziņa preses sekretāri piekritusi kļūt bijusī premjera Valda Dombrovska (V) pārstāve Līga Krapāne, informē prezidenta Preses dienestā.

Darba attiecības ar Valsts prezidenta kanceleju Krapāne sāks 8.jūlijā.

Sarunā ar aģentūru LETA Krapāne norādīja, ka preses sekretāres darbs jaunajā komandā pie prezidenta Bērziņa būs jauns izaicinājums. Viņa piebilda, ka šis darbs viņai ir ļoti labi zināms un ka viņai patīk strādāt ar žurnālistiem.

Savā darbībā Krapāne iecerējusi ievērot jau līdz šim praktizētos principus - sniegt nepieciešamo informāciju un cienīt mediju darbu. Informācijas sniegšana ir abpusēji izdevīga, jo sabiedrība iegūst nepieciešamās ziņas un arī prezidentam ir iespēja izteikt savu viedokli, atzīmēja speciāliste.

Bērziņa topošā preses sekretāre atzina, ka šāds darba piedāvājums bijis negaidīts un pārsteidzošs. Lēmumu par tā akceptēšanu Krapāne pieņēma pēc sarunas ar jaunievēlēto prezidentu.

Jau pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka Krapānei izteikts piedāvājums kļūt par Bērziņa preses sekretāri. Līdz pirmdienai viņa bija jāsniedz atbilde šim piedāvājumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu