Daniels Redklifs klusu dzīvesveidu vērtē augstāk par pārdzīvoto alkoholismu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Franšīzes «Harry Potter» («Harijs Poters») zvaigzne Daniels Redklifs atklājis, ka pavadījis vairākus gadus, slepeni cīnoties ar atkarību no alkohola.

21 gadu vecais britu aktieris, kurš iemantoja slavu ar jaunā burvja atveidošanu jau 11 gadu vecumā, pievērsās uzdzīvošanai un ballītēm un kļuva atkarīgs no alkohola kā neatņemamas laba laika pavadīšanas sastāvdaļas, turklāt aizvien vairāk kļūstot pašapmierinātāks ar savām darba spējām.
«Es tik ļoti paļāvos uz alkoholu, lai izbaudītu lietas. Bija daži gadi, kad es biju pārņemts ar domu dzīvot tādu kā slavenas personas dzīvesveidu, kas patiesībā nav man piemērots,» žurnālam «GQ» atklāja aktieris.

Redklifs atzina, ka jūtas neizsakāmi priecīgs, ka paparaci nekad nav fiksējuši viņa nepieņemamo uzvedību. Patlaban viņš ir pievērsies mierīgākam dzīvesveidam un kopš pagājušā gada augusta alkoholu nelieto un ir kļuvis par pilnīgu atturībnieku.

«Lai kā arī es negribētu būt cilvēks, kas iet uz ballītēm, iedzer pāris mēriņus un labi pavada laiku, tas man neder. Man tas sanāk ļoti neveiksmīgi. Drīzāk es sēžu mājās un lasu vai runāju ar kādu, kas liek man smieties. Nav jākaunas izbaudīt klusu dzīvesveidu. Un pēdējo pāris gadu laikā es to esmu sapratis,» piebilda Redklifs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu