Čārlijs Šīns cer piedalīties jaunā televīzijas seriālā par dusmu terapiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Skandalozais amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns cer atgriezties uz ekrāniem jaunā televīzijas seriālā, kura pamatā būs 2003.gada komēdija «Anger Management» («Dusmu terapija») ar Ādama Sandlera un Džeka Nikolsona piedalīšanos, vēsta ziņu portāls «TheWrap».

«TheWrap» rīcībā esošā informācija liecina, ka Džo Rota producentu kompānija «Revolution Studios», kura producēja kinolenti, patlaban veic pārrunas ar uzņēmumu «Lionsgate Television».

Ja pārrunas būs veiksmīgas un projekts tiks uzsākts, Šīns tajā atveidos konsultantu, kurš terapijas procesā palīdz saviem pacientiem pieveikt dusmas dažādos dīvainos veidos.
Kompānija «Lionsgate Television» pagaidām nekādus komentārus nav sniegusi.

Kā vēstīts iepriekš, martā seriāla «Two and a Half Man» («Divarpus vīri») veidotāji paziņoja, ka atlaiž Šīnu par «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Producenti skaidroja, ka Šīns atlaists tāpēc, ka pēdējos mēnešos viņš regulāri nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteicis komentārus, kas sagandēja darba attiecības. Televīzijas seriāla veidotāji arī uzsvēra, ka aktiera nekontrolētā alkohola un narkotiku lietošana apdraud viņa dzīvību.

Šīna vietā pieņemts Holivudas aktieris Eštons Kačers, ar kuru, tiesa, līgums noslēgts tikai uz vienu sezonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu