Jolanta Gulbe-Paškeviča laidusi pasaulē trešo bērniņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Dziedātājas un vokālās pedagoģes Jolantas Gulbes-Paškevičas (39) un saksofonista Denisa Paškeviča (36) ģimenē priecīgs notikums - pagājušajā pirmdienā viņi kļuvuši par vecākiem abu pirmdzimtajai, vēsta žurnāls .

Meitiņa nosaukta par Jasmīnu Antuaneti.

Par mazuļa gaidībām tika runāts jau ap gadu miju, bet publiski tas tika apstiprināts februārī, kad pāris apmeklēja Stila un modes gada balvas pasniegšanas ceremoniju.

Abiem jau ir bērni no iepriekšējām attiecībām. Deniss ir tētis Emīlijai un Esterei, bet Jolanta ir mamma Luīzei un Sebastianam.

Kamēr meitiņu vēl tikai gaidīja ierodamies pasaulē, Deniss atklājis, ka lielie bērni piedaloties gaidīšanas procesā un ļoti rūpējoties par Jolantu. Viņš arī «PDz» atzinis, ka tā kā abiem esot jau cits vecums, pieredze un vērtību sapratne (atšķirībā no laika, kad dzima iepriekšējie bērni), tad šis laiks Denisam un Jolantai esot ļoti īpašs.

Deniss Paškevičs un Jolanta Gulbe apprecējās 2009. gada 9. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu