Eksperte nepatīkami pārsteigta par Bērziņa runu; velta asu kritiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Valsts prezidenta Andra Bērziņa runa, stājoties amatā, nebija pārliecinoša, sarunā ar «Panorāmu» norāda mediju eksperte un žurnāliste Sandra Veinberga, veltot asu kritiku Bērziņa sacītajam.

«Es gaidīju patīkamu pārsteigumu. Es tomēr cerēju, ka viņš šajā runā būs saņēmies un liks cerēt uz gaišāku nākotni Latvijai, jo krīzes situācija mums ir dziļa, pamatīga un mēs knapi velkamies ārā no šīs krīzes,» sacīja Veinberga.

Viņa turpināja: «Šī runa nebija pārliecinoša. Tā bija vecišķa, deklaratīva un stagnanta. Viņš lietoja galveno vārdu - pārliecība. Bet jūs ziniet -  pārliecība un ticība ir daudz bīstamāks patiesības ienaidnieks nekā meli.»

«Klausoties šo runu, es cerēju, ka aiz ievadfrāzēm sekos kādi konkrēti risinājumi. Viņš protams uzsver to, ka daudzi netic, ka viņš būs spējīgs atrisināt Latvijas ekonomiskās problēmas, tomēr viņš gatavs tās risināt, bet to mēs ļoti labi zinām, ka tas ir izpildvaras jautājums,» sacīja eksperte.

Pēc tam viņa runā ieskanējās tādi asāki toņi, spēka pozīcija. Kas mazliet sāk atgādināt Putina un Medvedeva runas. Un, visbeidzot, šī runa izčākstēja - komentē Veinberga.

Viņa norāda, ka ir ļoti pārsteigta par tik nepārdomātu un deklaratīvu runu, kas «ož pēc veciem Brežņeva laikiem.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu