«Melo-M» uzstāsies kopā ar Laimu Vaikuli «Jaunajā vilnī»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Čellu trio «Melo-M» kopā ar Krievijā populāro latviešu dziedātāju Laimu Vaikuli iestudējis jaunu dziesmu «Vacanze Romane», ko pirmo reizi varēs dzirdēt rīt, 28.jūlijā, jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis 2011».

Kompozīcija «Vacanze Romane» ir jauna versija par pazīstamās itāliešu popgrupas «Matia Bazar» hitu. Dziesmas tekstu krievu valodā pārlikusi Vaikule, bet muzikālo ietērpu veidojis Kārlis Auzāns.
Gatavojoties uznācienam konkursa «Jaunais vilnis 2011» žūrijas koncertā, «Melo-M» mūziķi atzīst, ka priekšnesums būs vērienīgs un sagaidāma pat dejošana kopā ar Laimu Vaikuli.

Kā ziņots, konkurss «Jaunais vilnis 2011» Dzintaru koncertzālē Jūrmalā tika atklāts vakar un tas turpināsies līdz 31.jūlijam.

«Melo-M» ar Vaikuli sadarbojušies jau vairākkārt - gan uzstājušies kopā festivālā «Jaunais vilnis» pirms vairākiem gadiem, gan bijuši viesi Vaikules koncertos gan Latvijā, gan Krievijā.

Vasaras sezonā čellu trio «Melo-M» aktīvi koncertē tuvākajās ārvalstīs - vairākas reizes mēnesī tiek sniegti koncerti gan Lietuvā, gan Krievijā. Nupat «Melo-M» atgriezušies no nedēļu ilgas turnejas pa Krievijas teritorijā esošo Karēliju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu