Kellija Osborna: Kristina Agilera ir resna kuce

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu rokmūziķa Ozija Osborna meita Kellija ASV kabeļtelevīzijas un satelīttelevīzijas tīkla «E!» raidījumā «Fashion Police» nosaukusi dziedātāju Kristinu Agileru par resnu kuci.

Televīzijas realitātes šovu zvaigzne kritizēja mūziķes figūru, komentējot viņas valkāto melno kleitu vienā no «Fashion Police» epizodēm (kleitu varat apskatīt fotogalerijā). «Varbūt viņa vienkārši kļūst par to resno kuci, par kādu viņa piedzima, lai būtu. Es nezinu. Priekš mani viņa bija p**a. Viņa mani sauca par resnu tik daudzus sasodītus gadus; tādēļ, zini ko? Ej d***t! Tu arī esi resna,» paziņoja Osborna.

Osborna nebija vienīgā, kura asi kritizēja 30 gadus vecās Agileras ārējo veidolu. Arī Džoanna Riversa neizvairījās no nosodošiem vārdiem, salīdzinot viņu ar realitātes šova «Jersey Shore» zvaigzni Snūkiju, sakot, ka Agilera izskatās pēc Snūkijas skandināvu māsīcas. «Tā ir jauka kleita, taču viņa tajā ir iestūķēta,» sacīja Riversa.

Šī gan nav pirmā reize, kad Osborna ir nicīgi izteikusies par Agileru, tomēr atzīstot, ka viņai piemīt talants. «Es domāju, ka tas vairāk ir tā, ka mums abām patīk būt kucēm, nevis, ka man viņa patiešām nepatiktu. Viņai ir brīnišķīga balss. Viņai vienkārši pret visu ir briesmīga attieksme,» savulaik izteicās Osborna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu