Liene Bērziņa un Māris Grigalis vadīs jaunu muzikālu šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Neatkarīgās televīzijas (LNT), Latvijas Mūzikas kanāla un «OKartes» muzikālo televīzijas projektu «OKartes skatuve» vadīs Liene Bērziņa un Māris Grigalis.

Sestdien, 13. augustā plkst. 10 Latvijas Mākslas akadēmijā norisināsies LNT, Latvijas Mūzikas kanāla un OKartes muzikālā šova OKartes skatuve dalībnieku atlase, kurā tiks izraudzīti talantīgākie, radošākie, apņēmīgākie, oriģinālākie, savdabīgākie un bezbailīgākie jaunieši vecumā no 18 līdz 35 gadiem. Šiem jauniešiem tiks dota iespēja izaicināt savu radošo garu, vienam otru, bet galvenais - pierādīt, ka viņi ir dzimuši mūzikai. Pretim šim izaicinājumam jaunos mūziķus vedīs jau pieredzējuši un atraktīvi televīzijas raidījumu un šovu vadītāji Grigalis un  Bērziņa.

«Mūzika ir mana sirdslieta, tāpēc esmu ļoti priecīgs, ka tieši man un Lienei ir uzticēts vadīt jaunā šova OKartes skatuve lielos koncertus. Pats esmu piedalījies LNT dziedāšanas šovā kopā ar Veroniku Plotņikovu, tādēļ zinu, ko nozīmē satraukums pirms kāpšanas uz skatuves, un tieši tāpēc aizkulisēs atbalstīšu visus šova dalībniekus,» sola šova vadītājs Māris.

«OKartes skatuve ir mans jaunais izaicinājums! Man ir prieks atgriezties uz skatuves un televīzijas ekrānā, bet šoreiz jaunā ampluā. Domāju, ka mums visiem kopā ies jautri un interesanti,» stāsta šova vadītāja Liene.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu