Avīze: atkal virmo runas par KNAB specoperācijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Labi informēti cilvēki atkal izplata runas par kārtējām Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) «priekšvēlēšanu» operācijām, vēstī laikraksts «Neatkarīgā».

Laikraksts prognozē, ka arī šoreiz KNAB uzbrukuma smaile tikšot vērsta pret Aināru Šleseru, Aivaru Lembergu vai Andri Šķēli.

Jaunas kratīšanas, aizturēšanas vai drošības līdzekļu piemērošana tikšot veikta 20.maijā sāktā kriminālprocesa ietvaros, kurš nodēvēts par «oligarhu lietu».

Jāatgādina, ka maija beigās laikraksts nekļūdījās, prognozējot  KNAB darbības pret trīs tā dēvētajiem oligarhiem.  Toreiz pēc publikācijas KNAB uzsāka vērienīgas kratīšanas un citas procesuālās darbības «Rīgas tirdzniecības ostā», «Uzņēmumu vadība un konsultācijas», Ventspils domē, «airBaltic» un citur.

Šlesers laikrakstam teica, ka viņa rīcībā neesot informācijas par gaidāmajām represijām, un piebilda, ka «jau tas vien, ka šāda informācija cirkulē, nozīmē vēlēšanu tuvošanos. Pirms vēlēšanām vienmēr kaut kas tāds notiek. Varu tikai vēlreiz apliecināt, ka esmu bijis KNAB uz vienu interviju, par ko jau esmu iepriekš stāstījis».

Turpretī Šlesera advokāts Viktors Tihonovs apliecināja, ka šādas tenkas ir dzirdējis un uztver tās kā priekšvēlēšanu cīņas sastāvdaļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu