Vasiļjevam vārti, «Pinguine» sagrāve pret «Baris»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar gūtajiem vārtiem pārbaudes turnīra «Basel Summer Ice Hockey» spēlē par piekto vietu šodien izcēlās Herberts Vasiļjevs, tomēr viņa pārstāvētā Vācijas komanda Krēfeldes «Pinguine» ar 1:10 (1:3, 0:6, 0:1) smagi zaudēja KHL Kazahstānas klubam Astanas «Baris».

Vasiļjevs vārtus guva pirmās trešdaļas 12. minūtē skaitliskajā vairākumā, tobrīd samazinot rezultāta starpību līdz 1:3. Bet uzvarētājiem šajā spēlē ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās bijušais NHL spēlētājs Naidžels Dovss.

«Pinguine» komandas hokejisti šajā turnīrā ieņēma pēdējo, sesto vietu.

Kā ziņots, turnīra pirmajā spēlē ceturtdien «Pinguine» ar 2:5 piekāpās citam KHL klubam Sanktpēterburgas SKA, bet piektdien ar 3:5 zaudēja laukuma saimniekiem Bāzeles «Sharks».

Atgādinām, ka Vasiļjevs pēc šī gada pasaules čempionāta izlēma pieņemt Vācijas pilsonību, lai šīs valsts čempionātā vairs nepiedalītos kā leģionārs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu