Keita Vinsleta iznes Ričarda Brensona māti no degošas mājas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Keita Vinsleta izglābusi Ričarda Brensona 90 gadus veco māti no ugunsgrēka, kas izcēlās britu miljardiera brīvdienu mājā Britu Virdžīnu salās.

Ugunsgrēku pulksten četros no rīta izraisīja zibens, kas iespēra Brensonam piederošajā Nekera salā. Pats miljardieris, viņa sieva Džoana un dēls Sems tobrīd atradās netālu esošā īpašumā, savukārt liesmu skartajā mājā gulēja Vinsleta, viņas draugs un ģimene, Brensona māte Eva un meita Holija, kā arī citi cilvēki.

«Aptuveni 20 cilvēki bija tajā mājā, un visi spēja izkļūt ārā, un visiem šobrīd klājas labi,» paziņojis Brensons. «Pie mums bija patiešām nelāga tropiskā vētra, vējš stiprums bija līdz pat 140 kilometriem stundā. Ap četriem no rīta mājā iespēra zibens.»

«Manai mammai ir 90 gadu, un viņa var paiet, taču svarīgi bija rīkoties ātri. Jebkurā gadījumā, viņai klājas labi. Viņa [Vinsleta] paņēma viņu rokās un iznesa ārā no mājas, cik ātri vien iespējams,» atklāja Brensons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu