Zināms, kā konstatēts ielaušanās fakts prokuratūrā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: IceSabre, CC Licence

Apsardze ir reaģējusi uz krimināllietu zādzību Zemgales tiesas apgabala prokuratūrā, taču, ņemot vērā, ka ārējas ielaušanās pazīmes nav ievērotas, apsargi devušies prom, bet zādzību tikai nākamajā rītā konstatējusi apkopēja.

Latvijas Radio piektdienas pēcpusdienā ziņoja, ka prokuratūra atrodas šaurās telpās un zagļu rīcība bijusi ļoti mērķtiecīga – viņi uzlauzuši seifu, paņēmuši lietas un devušies prom.

Prokuratūras darbinieki pastāstījuši, ka signalizācija ir nostrādājusi, atbraukuši arī apsardzes firmas pārstāvji, kuri, konstatējot no ārpuses, ka nav uzlauzti logi un nav redzamas nekādas ielaušanās pazīmes, devušies prom.

Noziegumu konstatējusi prokuratūras apkopēja, kura no rīta ieradusies darbā un secinājusi, ka seifs ir atvērts.

Jau ziņots, ka 23.augusta naktī Jelgavā, Dobeles ielā 62, pagaidām nezināmi garnadži ielauzušies Zemgales tiesas apgabala prokuratūrā.

Prokuratūras ēkai bijusi apsardze, kuru nodrošinājis uzņēmums «Rīgas apsardze». Ēkai ir signalizācija, taču pastāvīga, uz vietas esoša apsarga nav.

Aģentūras BNS rīcībā esošā informācija liecina, ka zagļi no prokuratūras paņēmuši vairāku krimināllietu materiālus, tostarp lietu par desmit gadu vecās dobelnieces Diānas Kozlovskas slepkavību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu