Verpakovskis: jānodemonstrē maksimāla vēlēšanās spēlēt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbola izlasei, kas pārsvarā mačus aizvada kā tā sauktais otrais numurus, atdodot iniciatīvu pretiniekiem, beidzot jāsāk aktīvāk uzbrukt, cenšoties uzspiest savu spēles stilu, uzskata valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis.

Kā zināms, piektdien plkst.20 pēc Latvijas laika 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē izbraukumā Latvijas valstsvienības tiksies ar Gruzijas izlasi.

«Šajā ciklā, kā redzams, mums vairs nekādu izredžu nav, līdz ar to mums nav, no kā baidīties. Nekādai spriedzei nav jābūt. Mums jāmēģina spēlēt un uzbrukt,» intervijā ar Latvijas Futbola federācija (LFF) preses daļu izteicās Verpakovskis. «Ja nesanāks, tad nesanāks, jo kļūdas būs vienmēr, taču mums jāsāk spēlēt drošāk. Nākamajā Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijā spēlēsim ne tik stiprā grupā, tāpēc laba snieguma gadījumā varam pacīnīties par brīnumu.»

«Protams, mums jāsāk pašiem ar savu spēli. Pārāk daudz esam spēlējuši kā otrais numurs. Es domāju, ka jāsāk spēlēt mazliet drošāk,» piebilst Verpakovskis.

«Kā jau ikvienā izlases spēlē, jānodemonstrē maksimāla vēlēšanās spēlēt un atdeve uz 200 procentiem. Tāpat būs nepieciešama veiksme,» izteicās izlases pussargs Aleksejs Višņakovs, kurš slavēja Tbilisi stadiona zālāju, sakot, ka uz tāda var nodemonstrēt labas kvalitātes futbolu.

Pēc šī mačā Latvijas izlase 6. septembrī Rīgā spēkosies ar Grieķijas futbolistiem.

Spēlē ar Gruziju Latvijas izlasei ģimenes rakstura problēmu dēļ nepalīdzēs uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kurš gan varētu būt ierindā uz maču pret Grieķiju.

Savukārt saņemto brīdinājumu dēļ spēle Gruzijā būs jāizlaiž Jurijam Žigajevam, kamēr vārtsargs Aleksandrs Koliņko uz izlasi nevarēja ierasties dēļ aizņemtības klubā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu