«Spice Girls» bijusī dalībniece Mela B dzemdējusi meitu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu dziedātāja Melānija Brauna, kas kļuva slavena kā meiteņu popgrupas «Spice Girls» dalībniece, laidusi pasaulē vēl vienu meitu.

Dziedātājai jau ir divas meitenes - 12 gadus vecā Fīniksa Či no iepriekšējās laulības ar dejotāju Džimiju Galzeru un četrus gadus vecā Endžela no neveiksmīgajām attiecībām ar aktieri Ediju Mērfiju. Braunas trešās meitas tēvs ir dziedātājas pašreizējais vīrs kinoproducents Stīvens Belafonte.

Meitene piedzima 1.septembrī kādā Losandželosas slimnīcā.

Par meitenes piedzimšanu dziedātāja informēja savus fanus un draugus sociālajā tīklā «Twitter». «Beidzot ieradusies mūsu mazulīte, Stīvens gandrīz atslēdzās, Fīniksa kliedza, es smējos tik stipri, ka bērniņš vienkārši izsprāga. Viņa ir tik fantastiska,» savā mikroblogā piektdien rakstīja Brauna.

Viņas pārstāvis apstiprināja, ka «gan mammai, gan mazulītei klājas labi, abas ir priecīgas un veselīgas».

Melāniju Braunu ar trešās meitas ierašanos pasaulē apsveica arī viņas bijusī grupas biedrene un angļu futbola zvaigznes Deivida Bekhema sieva Viktorija visas savas lielās ģimenes vārdā. «Apsveicu @OfficialMelB!! Ar mīlestību Deivids, Viktorija, Bruklins, Romeo, Kruss un mazā Hārpere,» tviterī rakstīja dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu