Čārlija Šīna un «Warner Bros.» tiesāšanās ir tuvu atrisinājumam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Skandalozais amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns un kompānija «Warner Bros.» ir tuvu konflikta atrisinājumam, atklājusi kāda informēta persona. Pēc avota vārdiem, puses ir tuvu tam, lai noslēgtu vienošanos.

Kā ziņots, martā Čārlijs Šīns iesūdzēja tiesā seriāla «Two And A Half Men» («Divarpus vīri») veidotājus par līguma laušanu, kā kompensāciju pieprasot 100 miljonus ASV dolāru (51 miljonu latu). Seriāla veidotāji skaidroja, ka atlaida Šīnu par «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Pēc producentu vārdiem, pēdējos mēnešos aktieris nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteica komentārus, kas sagandēja darba attiecības.

Šīna vietā seriālā tika pieņemts Holivudas aktieris Eštons Kačers.

Tikmēr Šīns atlaišanu interpretēja kā seriāla autora Čaka Lorija atriebību par kritiku, ko aktieris viņam veltījis dažādās intervijās. Losandželosas Augstākajā tiesā iesniegtajos dokumentos Šīns apgalvoja, ka, pateicoties seriālam, Lorijs un «Warner Bros.» nopelnīja miljardu dolāru. Viņš uzsvēra, ka kino un televīzijas kompānija ar lielāko prieku izmantoja Šīna pakalpojumus un pagājušajā gadā noslēdza ar viņu jaunu līgumu, lai gan tajā brīdī viņš tika tiesāts par uzbrukumu savai bijušai sievai un ārstējās rehabilitācijas centrā no alkohola un narkotiku atkarības. Tomēr, kad Šīns sāka publiski kritizēt Loriju un «Warner Bros.» pēc paziņojuma par seriāla uzņemšanas pārtraukšanu līdz sezonas beigām, viņš nekavējoties tika atlaists.

Pēc atlaišanas Šīns turpināja mulsināt cilvēkus ar savu dīvaino un agresīvo uzvedību gan sociālajos tīklos, gan internetā ievietotos video, kur skaidroja notikušo no sava redzespunkta, gan dzīvās uzstāšanās šovos «Charlie Sheen LIVE: My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option» («Čārlijs Šīns: Mana trakojošā patiesības torpēda/ Sakāve nav variants»). Tomēr svētdien «Emmy» balvu pasniegšanas ceremonijā aktieris pierādīja, ka viņa plosīšanās ir beigusies, novēlot seriāla veidotājiem jaunus panākumus. «No sirds dziļumiem vēlu jums visu to pašu labāko nākamajā sezonā,» sacīja Šīns, vēršoties pie seriāla veidotājiem un aktierim. «Mēs pavadījām kopā astoņus brīnišķīgus gadus, un es zinu, ka jūs turpināsiet veidot brīnišķīgu seriālu.»

Pagājušajā nedēļā NBC rīta raidījumā «Today» Šīns atklāja, ka nožēlo savus izteikumus par to, ka viņam esot tīģera asinis un Adonisa DNS. Pēc viņa vārdiem, tie esot bijuši tikai joki un metaforas, kuras viņš nekad nav uztvēris nopietni. Viņš arī atzina, ka pats būtu sevi atlaidis par tādu uzvedību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu