«Take That» pusgadā nopelnījuši 7,6 miljonus sterliņu mārciņu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu popgrupa «Take That» pusgada laikā nopelnījusi 7,6 miljonus sterliņu mārciņu (6,16 miljonus latu), liecina grupas grāmatvedības atskaites.

Kā liecina grupas jaunizveidotās kompānijas TT5 iesniegtās atskaites, pusgada laikā tās ieņēmumi sasniedz 7,6 miljonus sterliņu mārciņu, ko veido saņemti 2,5 miljoni mārciņu un vēl 5,1 miljoni sterliņu mārciņu nenokārtotu parādsaistību.

Vislielāko ienākumu daļu nodrošinājusi grupas koncertturneja.

Kā liecina atskaites dati, «Take That» pagājušā gada novembrī izdotais jaunākais albums «Progress» pārdots vairāk nekā divos miljonos eksemplāru.

Lai atzīmētu savas pastāvēšanas 20 gadu jubileju, grupa 2010.gada vasarā no jauna apvienojās kopā ar Robiju Viljamsu, kas aizgāja 1995.gadā. Par godu apaļajam skaitlim mūziķi ir ierakstīja jaunu albumu «Progress» un devās Eiropas koncertturnejā. Pēdējais albums, pie kura visi grupas dalībnieki strādāja kopā, bija 1995.gada disks «Nobody Else».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu